Libertas Pascal, drukkerij thuis in Houten

Drukwerk vraagt om aandacht. Aandacht die wij u graag persoonlijk geven en die zich uit in service, advies en ontzorgen. Dat kan omdat onze drukkerij vlakbij Houten ligt, op nog geen 20 minuten met het openbaar vervoer. Maak ook kennis met Libertas Pascal.

Houten is belangrijk voor onze drukkerij

Houten is eind jaren ’70 aangewezen als een groeikern. Sindsdien is Houten enorm gegroeid van zo’n 4.000 inwoners in 1970 tot circa 50.000 inwoners nu. Deze groei heeft veel bedrijvigheid met zich meegebracht. Bedrijvigheid die tot uiting kwam in succesvolle bedrijfsterreinen zoals De Schaft, De Meerpaal en Het Rondeel. Onder de bedrijven die hier gevestigd zijn, zitten veel van onze klanten.

LibertasPascal Drukkerij Houten

Fietsstad van Nederland

Deze titel spreekt ons echt aan. Libertas Pascal staat voor duurzaam ondernemen. Fietsen hoort daarbij net als het openbaar vervoer en carpoolen, natuurlijk het liefst in een elektrische auto.

Welkom bij onze drukkerij

Graag heten wij nieuwe klanten welkom met een gratis quickscan. Bij u op kantoor houden wij al uw drukwerk tegen het licht, waarmee u tot wel 20% kunt besparen. Wat kan er efficiënter? Hoe kunt u uw doelstellingen beter bereiken? Waarop kunt u besparen? Graag laten wij op deze wijze zien welke kennis en kunde wij in huis hebben. Natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder kosten. Drukkerij Libertas Pascal heet bedrijven uit Houten van harte welkom. Maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

Welkom bij Libertas Pascal, drukkerij in Utrecht

Welkom bij Libertas Pascal, drukkerij in Utrecht

Optimaal bereikbaar

Libertas Pascal zit aan de Amsterdamsestraatweg 656D in Utrecht. Is het mooi weer en hebt u genoeg tijd, dan is de fiets natuurlijk een optie. Met 40 minuten bent u bij ons. Met de auto bent u natuurlijk sneller en parkeren kan gratis voor de deur.