Désirée Meulenkamp

Benieuwd naar de passie van Désirée? Lees het hier!

Wie ben je en wat doe je?
Désirée Meulenkamp, DTP-er.
Mijn werk is over het algemeen ondersteunend, vormgeving staat meestal al vast. Dat zijn dus veelal visitekaartjes, periodieken, aanpassen van (aangeleverde) bestanden, brochures, boeken. Zo nu en dan krijg ik wat meer vormgevende vrijheid. Boeken en periodieken zijn mijn favorieten.
Ik ben nog (net niet) de oudste medewerker van Libertas Pascal en heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik blijf dus nog even (als het mag).

Wat is je passie (of wat doe je naast je werk)?
Leven is het liefste wat ik doe. Buiten zijn, de wind voelen, bomen, lucht, rivieren. Wandelen met de hond. Musea bezoeken, kijken. Ik hoef dan ook zeker niet in Utrecht te wonen, maar loop er zo nu en dan met plezier doorheen.

Wat is je lievelingskleur en waarom?
Mijn collega’s mogen alleen maar mooie kleuren drukken; ik heb het geluk dat ik ze mag UITZOEKEN. Dan maak ik het wel eens een beetje té bont, zodat ik soms door de klant teruggefloten wordt.

Maar beèeèihhhge zal ik nooit gebruiken, getver. Ook badkamergroen is niet echt mijn favoriet. Eigenlijk zijn alle kleuren mooi, hoe kan je kiezen? Maar als het moet: het intense rood zoals in sommige schilderijen of het pauwblauwe van een bijna voorbije dag.

Op welk project van Libertas Pascal ben je trots, en waarom?
We maken mooie dingen. Ik dacht dat dat standaard was, maar kom er steeds meer achter dat dat helemaal niet zo is. De grote inzet en het enthousiasme van mijn collega’s zijn daarbij aanstekelijk, voor mij èn klanten.

Wat is je favoriete stek in Utrecht of omgeving, en waarom?
Prachtige plekjes, mooie musea. De Nieuwegracht en Sonnenborgh zijn daar mooie voorbeelden van. Sinds we aan de Amsterdamsestraatweg zitten kom ik weer heel andere mooie, favoriete plekjes tegen, zoals de sluis aan de Bemuurde Weerd.
Achter ons bedrijf loopt het Amsterdams Rijnkanaal. Zo nu en dan ga ik bootjes kijken en mijn appel eten.

Terug naar het overzicht >