Jeroen van Ek

Benieuwd naar de passie van Jeroen? Lees het hier!

Wie ben je en wat doe je?
Ik……ik ben Jeroen van Ek. Ben sinds 1995 werkzaam bij Libertas Pascal, toen begonnen als offset drukker en nu als bedrijfsleider en de rechterhand van Peter Lagerweij.
Eigenlijk voel ik me meer de zevenpoot van Libertas Pascal, vind alle facetten van het vak leuk en interessant en doe dan ook (bijna) alles, maak offertes, orders en facturen.
Ben HP specialist en help (back-up) op premedia en in de productie waar nodig.

Wat is je passie (of wat doe je buiten werk)?
Tja als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om met Muziek bezig te zijn, van plaatjes luisteren en zelf draaien (vinyl) tot het bezoeken van concerten.
Ook vind ik het geweldig om met Sport bezig te zijn en dan met name zelf elke week te voetballen en thuis voor de buis alles te volgen.
Als we op een mooie vakantie bestemming zijn kan ik het ook niet laten om lekker te gaan duiken (wel in warme landen hoor).
En als een van de kinderen jarig is vinden we het thuis echt te gek om de meest lekkere en mooie taarten zelf te maken, maar ook andere lekkernijen worden uitgeprobeerd en gemaakt.

Wat is je lievelingskleur en waarom?
Blauw! De kleur van de lucht en de zee, het is een mooie koele, rustige en neutrale kleur. Blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen, betrouwbaarheid, nuchter, kalm, een vreedzaam karakter, sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, trouw, loyaal, geduldig, sympathiek, verstandig en hard werkend, en dit alles zegt ook weer iets over mij.

Op welk project van Libertas Pascal ben je trots, en waarom?
Er zijn veel producties waar ik erg trots op ben, een oude klassieker die ik in de productie heb begeleid met een hoge moeilijkheidsgehalte is ons eigen U30 boek, maar ook de collectieband van karton soorten voor Antalis. Daarnaast zijn er teveel producties om op te noemen. Die moeten jullie maar bekijken in onze super mooie inspiratie kast!

Wat is je favoriete stek in Utrecht of omgeving, en waarom?
Utrecht is op zichzelf een goede plek om te zijn; lekker wandelen door het centrum en te genieten van alles om je heen. Maar mijn hart gaat uit naar Tivoli en dan met name Tivoli aan de Oude Gracht. Hier heb ik zoveel herinneringen, een plek waar ik lang heb gewerkt als vrijwilliger, stagemanager. Een plek die mij in Utrecht heeft behouden en waar ik veel mensen heb leren kennen en van heb mogen leren.

Terug naar het overzicht >