Martin van Ewijk

Benieuwd naar de passie van Marin? Lees het hier!

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Martin van Ewijk, werkte 17 jaar op de Ridderschapstraat, als offsetdrukker bij drukkerij Pascal en sinds een ruim 2 jaar als HP indigo drukker bij LibertasPascal. Nu in ons nieuwe pand op de Amsterdamsestraatweg.

Wat is je passie (of wat doe je buiten werk)
In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje fietsen, op de weg of in het bos.
Momenteel komt daar niet zoveel van door een grondige verbouwing van een nieuwe jaren 30 woning.

Ook ben ik toercoördinator van de Biltse Motorrijders Vereniging , waar ik motortoertochten verzorg; iedere maand en 1 x per jaar een buitentenland 4 daagse.

Wat is je lievelingskleur en waarom?
Mijn lievelingskleur is oranje: een vrolijke en opvallende kleur, een kleur die heel Nederland draagt op speciale dagen in het jaar en ook DE bepalende kleur van 1 van mijn motoren.

Op welk project van Libertas Pascal ben je het meest trots en waarom?
Het project waar ik trots op ben, is niet een heel moeilijk drukwerk maar wel een bijzonder product: Panorama van Utrecht, een leporello vermomt als boek. Verrassend als je het opent en uitvouwt en herkenbaar de beelden van de stad.

Wat is je favoriete plek in Utrecht en waarom?
Een van de leuke plekken in Utrecht is voor mij Belgisch biercafé Olivier, gevestigd in een oude schuilkerk in het centrum , waar ze veel speciale bieren hebben om eens lekker te genieten met vrienden of samen met mijn bierbrouwende zoon.

Terug naar het overzicht >