Nieuw en uniek in Nederland: wit op zwart drukken met HP indigo

Digitaal drukken alleen in fullcolour? Niet bij Libertas Pascal: wij drukken wit op zwart…. of wit op rood… of wit op blauw…... digitaal met HP Indigo!

Wit op (bijna) zwart drukken bij een drukkerij in Utrecht

Voor wit op (bijna) zwart hoeft u niet meer naar de zeefdrukker maar kunt u terecht bij onze drukkerij in Utrecht. Als een van de weinige drukkers in Nederland hebben wij de kennis om uw drukwerk “wit op (bijna) zwart” te drukken. Helaas is het op dit moment technisch nog niet mogelijk op volledig zwart papier te drukken. Donkerblauw, pink of bruin behoort echter wel uitstekend tot de mogelijkheden. Met onze digitale pers HP Indigo drukken wij in een handomdraai één, twee, drie tot wel twaalf lagen wit in een doorgang. Wit op (bijna) zwart, dus hoe wit wilt u het hebben?

Onze digitale witte inkt is dekkend en vergelijkbaar met zeefdrukinkt, maar wel voordeliger én met de unieke mogelijkheid om gepersonaliseerd wit te drukken!

wit-op-zwart-360x240

Talloze prachtige voorbeelden van digitaal drukwerk met wit op zwart

Wit op gekleurd papier is apart en bijzonder. Voor maximale respons op uw mailing maakt u er gebruik van. Doordat de witte inkt digitaal wordt gedrukt op een donkere ondergrond kunnen wij ook in kleine oplage uw mailing als gepersonaliseerd drukwerk verzorgen (variabele data printing).
En wat dacht u van wit drukken bij fotokaarten of fotoposters? Uw afbeelding prachtig in wit gedrukt op een donkere achtergrond; succes verzekerd! Nog een paar suggesties: wit op fullcolour. Of wit op wit.

Dit is nu precies wat wij bedoelen met “het nieuwe drukken”. Laat ons u inspireren met talloze prachtige voorbeelden.

wit-op-full-colour-360x240

Met witte inkt drukken duur?

Dat valt echt heel erg mee, zeker in verhouding met zeefdruk, waarvoor eerst kostbare zeven gemaakt moeten worden. Wit op zwart is bij drukkerij Libertas Pascal voor iedereen bereikbaar! Nieuwsgierig? Bel of mail ons, we demonstreren de mogelijkheden graag! Telefoon: 030 65 72 066

Overzicht artikelen digitaal drukken bij drukkerij Libertas Pascal