Drukkerij in Utrecht

Bij drukkerij Libertas Pascal gevestigd aan de Ridderschapstraat 31-33 in Utrecht drukken we met een team van 10 collega’s met ons hart – niet op routine. Steeds wanneer er iets moois van de persen rolt, is dat ook voor ons een bijzonder moment. Maak ook kennis met Libertas Pascal en vraag hier een voucher voor 15% korting op uw eerste bestelling aan.*

Drukwerk in traditioneel offset of digitaal gedrukt op onze HP Indigo, het blijft magie! Die passie voor ons vak is de reden dat je op onze vakmensen kunt bouwen.

Onze drukkers doen waar ze goed in zijn

Libertas Pascal is gek op het maken van mooi drukwerk, grote of kleine oplage, alles is mogelijk! Samen met vormgevers de grenzen opzoeken van het technisch haalbare? Op onze digitale pers kan het niet gek genoeg. Gepersonaliseerd, witte inkt, zelfs goud of zilverfolie drukken wij in huis. Ook het drukken van folders, kranten, posters in hoge oplage in offset verzorgen wij graag.

Drukkerij centraal in Utrecht

Al sinds 1974 zit onze drukkerij in het hartje van de Utrecht: Ridderschapstraat 31-33. En in die al die jaren hebben we de stad leren kennen. En de stad kent de Drukkerij. Klanten, vrienden, buren en collega’s: Drukkerij Libertas Pascal is verbonden met de Domstad. Vanaf juni 2017 hebben wij zelfs een tweede locatie geopend aan de Amsterdamsestraatweg!

drukkerij utrecht

Foto: Hans Splinter

Welkom bij onze drukkerij Utrecht

Graag heten wij nieuwe klanten welkom met een extra attentie: u krijgt maar liefst 15% korting op uw eerste order en een gratis quickscan. Bij u op kantoor houden wij al uw drukwerk tegen het licht, waarmee u tot wel 20% kunt besparen. Wat kan er efficiënter? Hoe kunt u uw doelstellingen beter bereiken? Waarop kunt u besparen? Graag laten wij op deze wijze zien welke kennis en kunde wij in huis hebben. Natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder kosten. Drukkerij Libertas Pascal heet u van harte welkom. Maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

Liefde voor het drukwerk

Kwaliteit is voor ons geen holle kreet, het is iets waar we elke dag keihard aan werken. Betrokkenheid bij het product, van begin tot eind, met een resultaat dat aan ieders verwachting voldoet, daar worden wij blij van.

Redder in nood

‘Het komt goed’ is ons ongeschreven motto. We zijn meedenkers – zowel in het uitvoerende als het creatieve gedeelte van je drukwerk.
Moet het anders? Meer? Eerder? Dan veranderen we zo soepel mogelijk mee. Dat kan door onze platte organisatie en korte lijnen.

Zelfstandige drukkerij; midden in de wereld

Libertas Pascal is een zelfstandige drukkerij in Utrecht.  Onze vakmensen bouwen aan langetermijnrelaties met klanten en leveranciers. Daar zijn we zuinig op.

*Meedoen met de kortingsactie? Vraag naar de voorwaarden bij Peter Lagerweij.