Digitaal drukken

Digitaal drukken is helemaal van nu!. Vandaar dat drukkerij Libertas Pascal beschikt over de beste digitale drukpersen: de HP Indigo.

Kleine oplages, gepersonaliseerd drukwerk en ander digitaal drukwerk

Als digitale drukker met twee HP Indigo drukpersen kunnen wij in zeer kleine oplage drukken en ook gepersonaliseerd drukwerk, printing on demand en andere vormen van variabele data printing verzorgen. Wist je dat gepersonaliseerd drukwerk tot wel 20% meer respons oplevert dan niet gepersonaliseerd werk? En wat te denken van afgepast bestellen, zonder te hoeven blijven zitten met drukwerk dat niet meer gebruikt wordt … wel zo duurzaam!

Boeken, folders, brochures, visitekaartjes, ansichtkaarten vanaf oplage 1 op de fraaiste papiersoorten? Gewoon omdat het kan! Alleen maar standaard papiersoorten drukken? Niet bij ons! Van hip krafliner papier tot 100% gerecycled karton, het kan bij ons allemaal.

Bij Libertas Pascal halen wij graag het maximale uit onze twee digitale HP Indigo drukpersen. Dat is precies de reden dat wij drukkers met jarenlange ervaring aan de “traditionele offsetpers” hebben omgeschoold tot de beste HP-operators. De ervaring van toen in combinatie met de techniek van nu!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs op de Amsterdamsestraatweg 656D. We laten je graag van alles zien!

Hieronder lees je artikelen specifiek gericht op digitaal drukken bij Libertas Pascal:

Nieuw en uniek in Nederland: wit op (bijna) zwart drukken met HP indigo

Digitaal drukken alleen in fullcolour? Niet bij Libertas Pascal: wij drukken wit op zwart…. of wit op rood… of wit op blauw…… digitaal met HP Indigo!
Lees meer

Kleine oplage drukken: HP Indigo zorgt voor vriendelijk geprijsd drukwerk

Libertas Pascal kreeg opdracht van een ontwerpstudio uit Utrecht om vijfhonderd exemplaren van een boek te drukken. De omvang van het boek was gering: 23 bladen binnenwerk en een formaat van 10 x 29 centimeter liggend. Dit boek was bij uitstek geschikt om digitaal te drukken op onze HP Indigo drukpers.
Lees verder

Familiedrukwerk: ook dat kan bij Libertas Pascal

Onze digitale drukpersen zijn bij uitstek geschikt voor het drukken van uw geboorte- of trouwkaarten. Kijk hier voor onze mogelijkheden.

Jouw boek drukken en binden. Libertas Pascal  samen met Probook

Een boek drukken bij Probook kan al vanaf één exemplaar. Aan de Amsterdamsestraatweg 656d in Utrecht drukt Probook jouw boek op een van de digitale drukpersen van Libertas Pascal. Lees verder

Terug naar het overzicht >